Täytetyt bataatit ras el hanout-kikherneillä ja harissalla
Maailman paras vegaaninen ruoka syntyy Lähi-idän maustein paahdetuista bataatin puolikkaista, lehtikaalisipseistä, ras el hanout-kikherneistä, harissakastikkeesta, paahdetuista manteleista ja granaattiomenansiemenistä. Tässä vegaanisessa reseptissä yhdistyy täydellisesti suolainen ja makea.
Vietnamilaiset kesärullat
Vegaanisista vietnamilaisista kesärullista saa parhaita, kun tofun maustaa kurkumalla ja täyttää rullat rapeilla iduilla ja makealla mangolla. Thai-basilikan, korianterin ja mintun liitto on myös vankkumaton osa vietnamilaista keittiötä, minkä vuoksi ne sopivat myös täydellisesti näihin kesärulliin. Myös mansikat ja salaatinlehdet olisivat hyvä vaihtoehto täytteisiin.
Maapähkinävoi-lehtikaali tofu
Maapähkinävoi-lehtikaali tofussa yhdistyy koukuttava yhdistelmä suolaista ja makeaa. Tämä vegaaninen tofuresepti syntyy puolessa tunnissa ja sopii täydellisesti jokaisen maapähkinävoita ja tofua rakastavan arkiruokien kirjoon.
Paahdettu tomaattikeitto ja valkosipulileivät
Parhaan tomaattikeiton salaisuus piilee kasvisten paahtamisessa.
Lampaaton lammas
Pääsiäisen hurmaavin pääruoka on vegaaninen lampaaton lammas, joka on mausteinen, lämmittävä, suolainen ja makea ja vie taatusti kielen mennessään.
Sriracha tofu kimchinuudeleilla
Sriracha tofusta ja kimchinuudeleista taisi hetkessä tulla tämän hetken lemppari arjen nopea ruoka.
Täytetyt spagettikurpitsat sienillä ja saksanpähkinöillä
Tiesitkö että spagettikurpitsan sisus on kirjaimellisesti kuin spagettia. Kokeile täytettynä!
Ramen-keitto
Nuudelikeiton tähtenä loistavat täyteläisen tulinen ja mausteinen liemi, tofu, kasvikset sekä tietenkin nuudelit. Ramen-keitto syntyy hyvin helposti. Valmista liemi, pilko tofu ja kasvikset ja kypsennä nuudelit. Käyttämällä kaupan valmiiksi pilkottuja kasviksia pääsee vieläkin helpommalla.
Porkkana-limekeitto paahdetuilla kikherneillä
Raikkaan täyteläinen porkkana-lime keitto on täydellinen ruoka jokaiselle, joka on kyllästynyt tekemään kasvissosekeiton aina samalla tavalla tai kaipaa muuten vain uutta inspiraatiota helppoihin arkiruokiin. Jos arastelet limen kanssa, niin huoli pois, se sopii tosi hyvin piristämään makuja. Rakennetta ja proteiinia tuo paahdetut kikherneet ja siemensekoitus.
Tempe-kulhot maapähkinävoikastikkeella
Vegaanisen keittiön takuuvarma ruoka on tempe-kulhot maapähkinävoikastikkeella, sillä tästä ruoasta ei huomaa, että liha ja juusto puuttuvat. Helpot tempe-kulhot ovat varma valinta silloin, kun tekee mieli jotain ihan todella herkullista vegaanista ruokaa mausta tinkimättä.
Maailman paras tofu hapanimeläkastikkeessa
Tofusta ja kasviksista hapanimeläkastikkeessa tulee mieleen ihan kiinalaisen ravintolan ruoat. Mutta itsetehty on aina parempaa. Tällä reseptillä tofu onnistuu varmasti! Jos et siis ole tofun ylin ystävä, kokeile tätä helppoa, mutta sitäkin herkullisempaa reseptiä.
Vegaaninen uunifetapasta
Tämä puolessa tunnissa valmistuva vegaaninen uunifetapasta tofulla on helppo ja herkullinen ruoka niin nopeaksi lounaaksi kuin viikonlopun herkutteluun. Ainekset pilkotaan, sekoitetaan ja paahdetaan uunissa. Helppoa ja super hyvää! Valitse valmiiksi marinoitu Tomaatti-Basilika tofu, jossa on makua ja mausteita rutkasti.
Wellington myskikurpitsalla
Wellington myskikurpitsalla on oikea joulupöydän kruunu näyttävine ulkomuotoineen. Rapsakka lehtitaikina, umaminen sisus ja kaunis oranssi myskikurpitsasisus tekevät tästä Wellingtonista järkyttävän hyvän.