Salaatit
Herkullisia vegaanisia salaatteja joka lähtöön
Murustele, marinoi ja paista seesamiöljyssä. Siinä salainen resepti parhaaseen tofuun. Toivon, että tämä kesäinen vietnamilainen nuudelisalaatti tofumurulla murtaa ennakkoluulosi tofusta.
Vegaaninen lehtikaali-caesarsalaatti rapeilla kikherneillä sopii niin vegaaneille, kasvissyöjille kuin sekasyöjille, tai siis ihan vaan kaikille syöjille. Parmesanina loistaa auringonkukansiemenistä ja ravintohiivahiutaleista tehty parmesan ja kastikkeessa maistuu tahinin lisäksi valkosipuli ja sitruuna.
Texasista lähtöisin oleva cowboy caviar on dippi, salaatti, lisuke ja täyte, joka valmistetaan pavuista ja sesongin kasviksista. Vegaani cowboy caviar on täydellinen lisuke grilliruoille tai tortillojen täytteeksi.
Raikas ja ravinteikas vegaaninen perunasalaatti syntyy varsiparsakaalista, avokadosta sekä linsseistä ja sopii niin nopeaksi lounaaksi kuin piknik-evääksi.
Kevään herkullisin salaatti sisältää satokauden aarteita ja mahdollisimman monia eri värejä. Tämä veriappelsiini-parsasalaatti sopii raikkautensa puolesta täydellisesti vappuun ja kesän tuhteja grilliruokia tasapainottamaan. Ja hei jos saat käsiisi verigreippejä niin kokeile ihmeessä niitä veriappelsiinin tilalle.
Valon lisäksi mua on piristänyt veriappelsiinit, joista tein aivan tajuttoman hyvää veriappelsiini-pastasalaattia. Salaatti on super helppo tehdä. Salainen ainesosa on dukkah-mausteseos, joka sitoo maut yhteen koukuttavan herkulliseksi.