Vegaaninen yhden kattilan lasagne
Helppo vegaaninen lasagne tehdään vaihtelun vuoksi kattilassa. Koko komeus viimeistellään ravintohiivahiutaleiden ja cashewkerman avulla. Nuo kaksi ovat aivan lyömätön yhdistelmä lasagneen. Kermaista täyteläisyyttä tomaatin kaveriksi, mitä hyvä lasagne kaipaa. Nappaa tästä resepti helppoon ja nopeaan, tunnissa valmistuvaan vegaaniseen kattilalasaganeen.
Harissa-salaatti paahdetuilla kikherneillä ja bataatilla
Mausteisen tulinen harissatahna tuo roppakaupalla makua tähän juureksista ja kikherneistä koottuun salaattiin. Tässä helpossa ja nopeassa reseptissä ei mausta ja tulisuudesta tingitä. Kasvisten, palkokasvien ja pähkinöiden ansiosta se on täynnä proteiinia, kuituja ja hyviä rasvoja ja ennen kaikkea makua.
Suppilovahveropasta
Suppilovahveroista syntyy niin piirakat ja pastat, joista jälkimmäinen on helppoutensa vuoksi oiva valinta. Eikä mikään voita kermaista ja herkullista pastaa! Vaikka sienipastan valmistaminen on helppoa, pidä kuitenkin mielessä pari kikkaa, joilla suppilovahveropastasi onnistuu täydellisesti.