Neljän raaka-aineen banaanit

vegan and wild neljän raaka-aineen retkibanaanit

Maailman helpoin retkijälkiruoka

Yksinkertainen on kaunista. Varsinkin retkellä. Miksi vaivautua tekemään vaikeita jälkiruokia, kun joku näinkin yksinkertainen kuin banaanit suklaalla, pähkinöillä ja kardemummalla maistuu taivaalliselta. Tai no mikäpä ei retkellä maistuisi. Varsinkin kahvikupin kera.

Nämä jälkiruokabanaanit syntyivät syksyisellä Saimaan retkellä, kun mökiltä ei löytynyt juuri mitään aineksia jälkiruokaan. Yksi vahvuuksistani keittiössä on, että pystyn loihtimaan herkullisia juttuja tyhjästä. Nämä retkibanaanit ovat esimerkki siitä. Mitä vähemmän raaka-aineita, sitä enemmän kokkailu vaatii luovuutta. Ja siinä vasta piileekin kokkailun kauneus.

vegan and wild neljän raaka-aineen retkibanaanit
vegan and wild neljän raaka-aineen retkibanaanit

Pakkaa mukaan siis banaanit ja kuksa, nyt lähdetään retkelle!


Ainekset:

Neljän raaka-aineen banaanit

  • banaaneja

  • tummaa suklaata

  • pähkinäsekoitusta (jossa on pistaaseja ja kuivattuja hedelmiä)

  • kardemummaa


Ohje:

Tee banaaniin viilto. Täytä tummalla suklaalla, pähkinäsekoituksella sekä ripauksella kardemummaa. Kääri banaanit yksitellen folioon hiilloksen viereen. Banaanit ovat valmiita, kun ne tuntuvat pehmeiltä. Nauti kahvin kera.


Edellinen
Edellinen

Myskikurpitsapasta

Seuraava
Seuraava

Beanit-lehtikaalipasta