Kesäiset yrttiperunat retkikeittimellä
Vegaaninen retkikeitinresepti
Jos retkiruuasta tulee ensimmäisenä mieleen pussipasta, niin tallenna tämä kesäinen, keittimellä valmistettava resepti tulevia retkiä varten. Helpot mutta sitäkin herkummat kesäiset retki-yrttiperunat keitetään, jonka jälkeen ne paistetaan Keiju tomaatti, valkosipuli & basilika yrttiöljyssã ja maustetaan valkosipulilla, kevätsipulilla ja reilulla nipulla basilikaa ja ruohosipulia. Ruokaisuutta tuo savutofu. Namskis!
Tämä herkku kannattaa tallentaa tulevia retkiä varten. 🌿
Resepti toteutettu alunperin Keijun kanssa.
Ainekset:
Kesäiset retki-yrttiperunat
(kahdelle)
n. 500g varhaisperunoita
1 paketti savutofua
Reilu loraus Keiju tomaatti, valkosipuli & basilika yrttiöljyä (kokeile rohkeasti myös muita makuja!)
6 valkosipulinkyntta
Pari kevätsipulinvartta
Yrttejä maun mukaan (esim. basilikaa ja ruohosipulia)
Ohje:
Keitä perunat kypsiksi ja valuta. Pilko savutofu ja hienonna valkosipuli, kevätsipulin varret sekä yrtit. Lisää pannulle reilu loraus yrttiöljyä, keitetyt perunat sekä savutofu. Lisää pannulle myös valkosipuli sekä kevätsipuli ja yrtit. Varo polttamasta pohjaan ja lisää tarvittaessa öljyä. Nauti!