Pääsiäisen helppo ja herkku sitruunrahka
Helpoin jälkkäri pääsiäiseen
Alkuperäinen ideani oli tarjoilla sitruunarahka valtavasta suklaamunasta, mutta sehän avatessa levisi käsiin. Harmitti niin vietävästi! Plan b oli siis lusikoida rahka annosmaljoihin ja vitsit näistä tulikin kivan näköisiä. Rahka itsessään on ihan super helppo valmistaa, ja helpoilla koristeluilla tämä rahkajälkiruoka sopii tosi hyvin pääsiäispöytään. Jos mulla ois lapsia, voisin kuvitella että tällä saisi myös vuoden äiti-palkinnon. Vitsi vitsi, mielestäni pääsiäisenä saa vähän hassutella koristelujen kanssa. Siispä jelly beanseja rahkan päälle kera sen räjähtäneen suklaamunan. :D
Miksi vegaaninen sitruunarahka?
Pääsiäinen huutaa jotain raikasta jälkkäriä suklaaunien ja muiden herkkujen rinnalle. Siispä kasvipohjaista kermaa vispaamaan, sitruunankuorta raastamaan ja lusikoimaan rahkaa. Tämä jälkkäri on tajuttoman helppo tehdä. Eli jos tarvitset viimehetken jälkkäri-ideaa, nappaa tästä vegaanisen sitruunarahkan resepti.
Herkullista pääsiäistä! 🐰
Toivoo, Oona
Ainekset:
Pääsiäisen helppo ja herkku sitruunarahka
(4:lle)
1 ½ dl Alpro greek style jogurttia
1 dl Alpro soijavispiä
½ sitruunan kuori
1 rkl sitruunan mehua
1 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
Lisäksi:
jelly beans karkkeja
suklaamunia
minttua
raastettua sitruunankuorta
Ohje:
Vaahdota kylmä vispikerma ja sekoita joukkoon soijajogurtti, raastettu sitruunan kuori, -sitruunan mehu, sokeri sekä vaniljasokeri.
Lusikoi pääsiäismuniin tai annosmaljoihin ja koristele. Tarjoile heti.