Itsetehty mustaherukkaglögi
Viime jouluna hurahdin itsetehtyyn glögiin sokerittoman vaalean glögin muodossa, joten nyt oli vuoro kehitellä helppo resepti alkoholittomaan tummaan glögiin. Itsetehty glögi on ihan paras tapa säädellä glögin makeutta ja makumaailmaa. Sekaan kun voi heittää kanelia, neilikkaa, anista, kardemummaa, appelsiinia tai inkivääriä mielin määrin! Glögiä keitellessä pääsee taatusti joulufiilikseen, kun koko koti tuoksuu joululta. Ja hei onpa tämä jouluinen juoma myös ihana idea lahjaksi.
Itsetehty mustaherukkaglögi (neljälle-viidelle)
Ainekset:
3 dl mustaherukkamehua
8 dl vettä
10 kokonaista neilikkaa
3 anista
2 kanelitankoa
puolikkaan appelsiinin kuori
Ohje:
Lisää kattilaan mehu, vesi, neilikat, anikset, kanelitangot. Kuori puolikkaan appelsiinin kuori kuorimaveitsellä. Lisää kattilaan. Kiehauta ja nauti!
Kerrothan jos kokeilit! Muista tägätä minut Instagramissa @veganandwild tai #veganandwild, niin näen julkaisusi! :)