Lämmittävä kurpitsapuuro

Syksyn suosikki - mausteinen puuro kurpitsalla

Oletko jo kokeillut kurpitsapuuroa? Jos et, olet jäänyt paljosta paitsi! Kurpitsapuuro maistuu kirjaimellisesti lämpimältä halaukselta. Pehmeän mausteinen, täyteläinen ja silti uskomattoman helppo valmistaa. Tämä vegaaninen kurpitsapuuro syntyy yksinkertaisista raaka-aineista ja tuo syksyn maut aamupalapöytään.

kale away kurpitsapuuro

Ainekset

Kurpitsapuuro

(yhdelle)

  • 1 dl kaurahiutaleita

  • 2 dl kasvimaitoa

  • ½ dl vettä

  • 2 rkl kurpitsasosetta

  • Ripaus kanelia, neilikkaa ja inkivääriä

Viimeistelyyn:

  • vaahterasiirappia

  • pekaanipähkinöitä


Ohje:

Lisää kaurahiutaleet, kasvimaito ja vesi pieneen kattilaan. Kuumenna kiehumispisteeseen ja sekoita joukkoon kurpitsasose sekä mausteet. Anna puuron kypsyä miedolla lämmöllä, kunnes kaurahiutaleet ovat pehmenneet.

Tarjoile runsaalla lorauksella vaahterasiirappia ja pekaanipähkinöillä.

Vinkki! Älä säästele vaahterasiirapin kanssa – se viimeistelee makuelämyksen ja tuo puuroon ihanaa karamellimaista makeutta.


Haluatko lisää syksyisiä reseptejä tai vinkkejä terveelliseen aamiaiseen? Jätä kommentti tai seuraa blogia!

Edellinen
Edellinen

Kurpitsalatte

Seuraava
Seuraava

Omenapuuro